Werkplaats voor de ziel

Werkplaats voor de zielWelkom bij Werkplaats voor de ziel! Jouw zoektocht naar jezelf start hier. Werkplaats voor de Ziel wordt gerund door Joke Litjens, particulieren en organisaties kunnen bij haar terecht voor:

  • Bezinningsdagen, workshops, retraites en trainingen
  • Geestelijke begeleiding door middel van persoonlijke gesprekken
  • Pelgrimsreizen naar Israël, Frankrijk, Iona, Ierland en Assisi

Passie voor coachen en begeleiden

Joke heeft door haar levenservaring en haar jarenlange ervaring als pastor veel geleerd en inzichten opgedaan over het leven en haar innerlijke zelf. Zij vind haar passie in het coachen en trainen van mensen, daartoe is ze gestart met haar eigen bedrijf: “Werkplaats voor de Ziel”. Haar doel is om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en daarop leren te vertrouwen, hun innerlijke stem te vinden en zichzelf te worden. Joke werkt in een veilige en open sfeer en geeft je de ruimte om naar jezelf te kijken. Joke luistert, vraagt door en confronteert. In haar werk is zij praktisch en concreet. Geduld, betrouwbaarheid en heldere communicatie zijn de kwaliteiten die zij bezit.

Reizen

Mensen worden bij hun “reis naar binnen” geholpen door meditaties, ontmoetingen met reisgenoten en reiservaringen in het algemeen. Om deze redenen behoren pelgrimsreizen en stilte retraites in het buitenland ook tot het aanbod. Tijdens zo’n reis wandel je door de prachtige natuur van een land (Israel, Frankrijk, Iona, Ierland of Assisi) samen met de andere reisgenoten en onder begeleiding van Joke. Het is een manier om stil te staan bij jouw leven en jezelf. Op de website van Joke vind je het complete aanbod. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de telefoon of per mail.