Voedsel voor de ziel

Voedsel voor de zielOm tot onszelf te kunnen komen, heeft onze ziel voedsel nodig. Voeding dat ons sterker maakt en ons inzichten geeft in wat wij nodig hebben in het leven. Dit voedsel bestaat uit stilte, meditatie, waarnemen en oefeningen in aandacht. Eind mei organiseert Joke Litjens van Werkplaats voor de Ziel een stilte retraite ‘Voedsel voor de ziel’ in Huissen.

Wat heb jij nodig?

Gevoelens van leegte, verwarring of depressiviteit geven aan dat je jezelf kwijt bent geraakt, dat je een andere weg moet inslaan. Tijdens de stilte retraite krijg je handvatten aangereikt, waardoor je leert opnieuw in contact te komen met je bron en hoe deze weer stromen kan. Wat heb jij nodig om te kunnen leven zoals je wilt? Hoe luister je naar je innerlijke zelf? Je leert dit, onder begeleiding van de stilte en de geestelijk begeleider. Na de retraite ben je geïnspireerd en opgeladen en klaar voor de rest van jouw levensweg.

Aandacht geven aan jouw eigen gevoel

De stilte retraite ‘Voedsel voor de ziel’ duurt 4 dagen. Tijdens deze dagen wordt er gewerkt met stilte, meditatie, waarnemen en oefeningen in aandacht. Tweemaal per dag is er een sessie van zacht lichaamswerk. Je leert aandacht te geven aan wat zich aandient en aan jouw eigen gevoel. De sessies worden begeleidt door Joke Litjens, coach en begeleider van Werkplaats voor de Ziel. Het is ook mogelijk om persoonlijke gesprekken te voeren met haar, buiten de sessies om. Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Neem dan contact op of bekijk de website van Werkplaats voor de Ziel!