Stilte retraite

Stilte retraiteErvaar de stilte en heb de meest intieme ontmoeting met jezelf. Met een stilte retraite ontdek je jezelf, leer je welke richting je in moet slaan in je leven. Ga in je hart, in plaats van je hoofd. Werkplaats voor de Ziel biedt diverse activiteiten en innerlijke reizen, zoals een stilte retraite.

Leer jouw ‘ware zelf’ kennen

Een stilte retraite werkt als een soort reiniging. Onder begeleiding van de geestelijke begeleider Joke Litjens zul je de werking van stilte ervaren. Je keert terug naar datgene wat er altijd al was, wat er altijd in je heeft gezeten. Je leert je ‘ware zelf’ kennen. Emoties en ervaringen die je hebt weggestopt, komen weer naar boven. Op die manier kun je de vervelende gebeurtenissen beter een plekje geven.

Bepaal de richting van jouw leven

Leegheid, depressiviteit en verwardheid, het zijn gevoelens die aangeven dat je jezelf kwijt bent. Dat je een andere richting zoeken moet. Pas dan kun jouw leven inrichten zoals jij dat wilt. Wat heb jij nodig om zinvol te kunnen leven? Hoe luister je naar je innerlijke zelf? Tijdens de retraite krijg je antwoord op deze vragen. Tijdens de retraite wordt er gewerkt met de stilte(-wandelingen), meditatie, waarnemen en oefeningen in de aandacht. Na een stilte-retraite voel je je herboren, geïnspireerd en opgeladen. Je kunt je weg weer vervolgen.

Eerstvolgende stilte retraites

Joke Litjens organiseert stilte retraits in het buitenland en in Nederland. De eerstvolgende vindt plaats in midden mei, in Schotland. Eind mei vindt er een plaats in Nederland, in Huissen. Aanmelden en meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Werkplaats voor de Ziel!