Spirituele reizen

Spirituele reizenU wilt zich vrij voelen, voluit van het leven genieten en uw eigen innerlijke kracht ontdekken? Overweeg eens deel te nemen aan een van de spirituele reizen die Joke Litjens, Werkplaats voor de ziel organiseert. Tijdens zo’n reis komt u tot rust, leert u te voelen wat u écht voelt en komt u weer met beide benen op de grond te staan. Even tijd voor uzelf, in een maatschappij waarin er van alles van u gevraagd wordt!

Innerlijke reis

Tijdens een spirituele reis wandelt u samen met uw reisgenoten, door de indrukwekkende natuur landschap van een land. Als u begint aan een spirituele reis, begint u tegelijkertijd aan een reis in uzelf. Een innerlijke reis die u leert wat voor u belangrijk is. Wat zijn uw innerlijke waarden en geeft u deze vorm in uw werk en privéleven? Joke Litjens helpt u met het vinden van deze innerlijke waarden!

Aanmelden of meer informatie

Bij Werkplaats voor de ziel kunt u zich aanmelden voor diverse spirituele reizen. Joke Litjens laat u voelen wat stilte en rust met u doet. Zij zorgt voor verbinding met uzelf, anderen en God. Tijdens het wandelen maakt u uw hoofd leeg in stilte. De enige geluiden die u hoort, zijn de geluiden van de natuur. Uw zintuigen komen op scherp te staan. Wilt u meer informatie of uzelf aanmelden voor een spirituele reis? Bekijk dan de website. Hier vindt u uitgebreide informatie en het programma van de verschillende reizen, alsmede de verslagen van de reizen die al zijn geweest.