Geestelijke begeleiding

Geestelijke begeleiding

Geestelijke begeleidingHet leven gaat haar eigen weg. Met als gevolg dat dingen soms anders lopen dan u verwacht of hoopt. Geestelijke begeleiding kan nodig zijn om weer in contact te komen met uzelf, om te leren te vertrouwen op uw eigen kracht.

Persoonlijke gesprekken

Joke Litjens is coach en trainer van Werkplaats voor de ziel. U kunt bij haar terecht voor een persoonlijk gesprek of een serie gesprekken. Deze gesprekken kunnen gaan over uw leven, de verhouding met uzelf, met uw naaste en met god. Wat houdt u bezig? Wat bezielt u? Praten over deze onderwerpen zorgt voor geestelijke verlichting en geeft inzicht in uw eigen weg. De gesprekken met Joke verlopen in een veilige en open sfeer. Zij luistert, vraagt door en confronteert. U krijgt de ruimte om naar uzelf te kijken.

Spirituele reizen

Naast het coachen van mensen, organiseert Joke ook reizen. Zo kunt u zich bij Werkplaats voor de ziel aanmelden voor pelgrimsreizen en (stilte)retraits. De foto’s op de website geven u een idee van deze reizen. Wilt u meer informatie of zichzelf aanmelden voor een van de activiteiten? Bekijk dan mijn website. Hier vindt u uitgebreide informatie en het programma van de verschillende reizen, alsmede verslagen van de reizen die al zijn geweest.

Meer weten over mijn werk?

Heeft u behoefte aan geestelijke begeleiding en wilt u meer weten over mijn werk? Neem dan contact op! We bespreken dan even of ik iets voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken per mail: j.litjens@werkplaatsvoordeziel.nl of per telefoon: 06-36124607.

 

‘Ooit, in het begin toen ik bij je kwam, heb je eens tegen mij gezegd; In jouw situatie kun je kiezen  uit drie mogelijkheden; “Je kunt op de vlucht gaan; je kunt verstarren of je kunt vechten”.
Voor het laatste heb ik toen gekozen en ondanks alle struikelingen, valpartijen en vele dieptepunten, ben ik toch steeds overeind gekrabbeld.
Dankzij jouw steun ben ik er nog en heb ik het aangedurfd om mijn verleden in de ogen aan te kijken en er aan te werken.
Dank je wel lieve Joke’.
Anita